Lirik mp3 Darso - Halangan Diri

Di posting oleh Abdi tea pada 05:14 PM, 29-May-13

Di: musik



DARSO - HALANGAN DIRI

Artis : Darso
Judul : Halangan Diri
Lirik Lagu : Halangan Diri - Darso

Na kunaon sagala rupa
Ngan aral gagal jeung gagal
Soal cinta jeung usaha
Kandas pamaksadan

Kamudahan beut ngabalieur
Kalapangan naronggongan
Paruntungan lumpat ngajauhan
Naha-naha kunaon

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta

Aduh gusti-aduh gusti kumaha Ngentengkeun nana
Aduh gusti-aduh gusti kumaha Ngabebaskeunna

Panon cireumbay mapay-mapay pipi
Ragragan kana sajadah
Nginget-nginget salah jeung salah
Ninggang salah jeung salah

Hate anu meurih hate nu ngajerit
Kabeulit ku dosa-dosa
Biwir nu ngageter
Ngedalkeun rasa jiwa
Ampun-ampun duh gusti

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta


Download
Darso - Halangan Diri.mp3

Video




Komentar

7 tanggapan untuk "Lirik mp3 Darso - Halangan Diri"

Agus Hambali pada 05:21 PM, 29-May-13

Izin Download mas brow.... Ane tunggu jawabanya..

Visit: http://agushambali.mywapblog.com/

Abdi tea pada 01:22 AM, 30-May-13

@Agus Hambali,
oke sob

Saga Murakami VippenchKun pada 06:33 AM, 30-May-13

Kunjungan siang bradeur.... d tmpat gawe ker nganggur yeuh...

Abdi tea pada 02:01 PM, 30-May-13

@Saga Murakami VippenchKun,
sip...iraha ateuh ngeblog dai...beh rame biggrin

Rizky Bungul pada 08:43 AM, 31-May-13

hadirr sob

mantab !!

http://tumbal.mywapblog.com/naruto-shippuden-episode-315-sub-indo.xhtm

Abdi tea pada 09:44 AM, 31-May-13

@Rizky Bungul,
ok

Luchifer pada 09:01 PM, 02-Jun-13

kuota ku nipis,lain kali aja ambilnya,,cheesy-grin

arrow http://twinsiweds.heck.in/aplikasi-opera-mini-java-lengkap.xhtml

Langganan komentar: [RSS] [Atom]

Komentar Baru

[Masuk]
Nama:

Komentar:
(Beberapa Tag BBCode diperbolehkan)

Kode Keamanan:
Aktifkan Gambar