Lirik mp3 Darso - Halangan Diri

May292013


DARSO - HALANGAN DIRI

Artis : Darso
Judul : Halangan Diri
Lirik Lagu : Halangan Diri - Darso

Na kunaon sagala rupa
Ngan aral gagal jeung gagal
Soal cinta jeung usaha
Kandas pamaksadan

Kamudahan beut ngabalieur
Kalapangan naronggongan
Paruntungan lumpat ngajauhan
Naha-naha kunaon

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta

Aduh gusti-aduh gusti kumaha Ngentengkeun nana
Aduh gusti-aduh gusti kumaha Ngabebaskeunna

Panon cireumbay mapay-mapay pipi
Ragragan kana sajadah
Nginget-nginget salah jeung salah
Ninggang salah jeung salah

Hate anu meurih hate nu ngajerit
Kabeulit ku dosa-dosa
Biwir nu ngageter
Ngedalkeun rasa jiwa
Ampun-ampun duh gusti

Boa-boa halangan diri
Nu mangrupi dosa-dosa
Nu ngajajar mani panjang
Sapanjang jalan kareta


Download
Darso - Halangan Diri.mp3

Video




Comments

7 responses to "Lirik mp3 Darso - Halangan Diri"

Agus Hambali on 05:21 PM, 29-May-13

Izin Download mas brow.... Ane tunggu jawabanya..

Visit: http://agushambali.mywapblog.com/

Abdi tea on 01:22 AM, 30-May-13

@Agus Hambali,
oke sob

Saga Murakami VippenchKun on 06:33 AM, 30-May-13

Kunjungan siang bradeur.... d tmpat gawe ker nganggur yeuh...

Abdi tea on 02:01 PM, 30-May-13

@Saga Murakami VippenchKun,
sip...iraha ateuh ngeblog dai...beh rame biggrin

Rizky Bungul on 08:43 AM, 31-May-13

hadirr sob

mantab !!

http://tumbal.mywapblog.com/naruto-shippuden-episode-315-sub-indo.xhtm

Abdi tea on 09:44 AM, 31-May-13

@Rizky Bungul,
ok

Luchifer on 09:01 PM, 02-Jun-13

kuota ku nipis,lain kali aja ambilnya,,cheesy-grin

arrow http://twinsiweds.heck.in/aplikasi-opera-mini-java-lengkap.xhtml

Subscribe to comment feed: [RSS] [Atom]

New Comment

[Sign In]
Name:

Comment:
(You can use BBCode)

Security:
Enable Images


 
Back to Top